Creier cu lamaie si oua
Postat de mamaieelena in Porc 13 Iul 2012 | 4326 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 13.07.2012, 22:04
eu servesc doar oua
la 13.07.2012, 22:04
la 13.07.2012, 22:16
bun bun
la 13.07.2012, 22:24
bun, bun, bun
la 13.07.2012, 22:54
foarte bun,imi place
la 13.07.2012, 23:00
servesti ce doresti draga mea
la 13.07.2012, 23:01
rocsi multumesc
la 13.07.2012, 23:02
MotanLaOale multumesc
la 13.07.2012, 23:02
merisor multumesc
la 13.07.2012, 23:03
laura multumesc
la 13.07.2012, 23:23
Foarte,foarte bun
la 13.07.2012, 23:34
MIUTA multumesc
la 14.07.2012, 10:47
Va recomand ca inainte s-a puneti la fiert creierul sa il tineti cam 15 minute in apa rece.
la 14.07.2012, 15:17
foarte interesanta reteta
eu il pregatesc pane sua fiert si frecat cu ulei si zeama de lamaie
Dante, ai dreptate, tinandu-l in apa rece iese sangele ramas
COMENTEAZA