Creier cu lamaie si oua

Postat de mamaieelena in Porc
13 Iul 2012 | 4326 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 13.07.2012, 22:04
eu servesc doar oua
la 13.07.2012, 22:04
la 13.07.2012, 22:16
bun bun
la 13.07.2012, 22:24
bun, bun, bun
la 13.07.2012, 22:54
foarte bun,imi place
la 13.07.2012, 23:00
servesti ce doresti draga mea
la 13.07.2012, 23:01
rocsi multumesc
la 13.07.2012, 23:02
MotanLaOale multumesc
la 13.07.2012, 23:02
merisor multumesc
la 13.07.2012, 23:03
laura multumesc
la 13.07.2012, 23:23
Foarte,foarte bun
la 13.07.2012, 23:34
MIUTA multumesc
la 14.07.2012, 10:47
Va recomand ca inainte s-a puneti la fiert creierul sa il tineti cam 15 minute in apa rece.
la 14.07.2012, 11:38
la 14.07.2012, 15:17
foarte interesanta reteta eu il pregatesc pane sua fiert si frecat cu ulei si zeama de lamaie Dante, ai dreptate, tinandu-l in apa rece iese sangele ramas

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking