Ingrediente
- 500 g brânză Delaco;
- 2 cepe verzi;
- 1 legătură de mărar;
- petalele de la 5-6 flori de trandafir;
- 2 linguri ulei;
- sare;
- oregano;
- 4-5 linguri de smânână sau iaurt mai gras.
Mod de preparare
Într-un bol încăpător punem brânza pe care o desfacem uşor cu ajutorul unei linguri sau furculiţe. Brânza trebuie să aibe o consistenţă cremoasă. Dacă e prea aspra folosim smântână sau iaurt pe care le încorporăm treptat.
Punem sare şi ulei în cremă şi amestecăm până la omogenizare.
Tocăm mărunt ceapa şi mărarul şi le încorporăm în crema de brânză.
Spalăm uşor petalele şi le îndepărtăm partea alba. Le tocăm dar nu prea mărunt şi le amestecăm în cremă.
Potrivim gustul de sare şi oregano şi servim pe felii de pâine proaspată sau prajită.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|