Ingrediente
- 500 gr spanac verde
- 200 gr cascaval afumat
- 100 ml lapte
- 50 gr unt
- 2 cepe verzi
- 1/2 lingurita pudra usturoi
- 1/4 lingurita pudra nucsoara
- 1/4 lingurita piper brazilian
- sare
- ardei iute pentru decor
Mod de preparare
- Spanacul se spala, se scurge de excesul de apa.
- Curatati , spalati si taiati marunt ceapa verde .
- Intr-o tigaie Wok incapatoare se pune la sotat usor ceapa verde .
- Se aduga spanacul si laptele . Sarati .
- Cand spanacul a inceput sa se inmoaie trageti de pe foc si cu blenderul omogenizati amestecul .
- Condimentati cu piper,pudra de usturoi si nucsoara .
- Cascavalul se taie cubulete marunte si se incorporeaza in amestecul cu spanac cat este fierbinte .
- Gustati si sarati/ condimentati daca mai este nevoie .
- Decorati cu codite de ceapa ,ardei iute rosu si feliute de cascaval afumat ..
- Crema de spanac trebuie servita foarte calda , rece va incepe sa se branzeasca -doar contine branza , nu-i asa ? :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de spanac cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|