Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

Postat de AlexTeacher in Dulciuri
3 Mar 2015 | 9057 vizualizari
Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita introducere si este perfecta pentru cei care sunt la inceput de drum. Merge de minune cu fructe proaspete. Nu uitati, prezentarea e totul si...tot ce faceti in bucatarie, sa faceti cu dragoste !

Ingrediente

    • Oua – 10 buc
    • Lapte - 1 litru
    • Zahar – 200 g
    • Esenta de vanilie sau 1/2 pastaie de vanilie

Mod de preparare

  • Intr-un bol mare spargem cele 10 oua pe care le vom mixa bine

  • Adaugam 100g de zahar si amestecam pana se va topi

  • Punem un varf de sare, laptele, esenta de vanilie si vom continua sa amestecam

  • Intr-o craticioara mica vom topi restul de zahar la foc mic

  • Dupa ce s-a topit zaharul se ia vasul pe care doriti sa-l introduceti la cuptor si adauga zaharul topit si compozitia de mai sus

  • Introducem in cuptorul incins in prealabil la 165 de grade pentru aproximativ 35 de minute

  • Se serveste rece !

     

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert gogosi

Postat de xana

Desert gogosi

L aptele se incalzeste usor si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acestea se topesc. Se adauga si drojdia, apoi amestecam. Punem margarina intr-un castron si o topim in cuptorul cu...

Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu gem de cirese

Postat de caroline

Cornuri pufoase cu gem de cirese

Punem intr-un pahar drojdia uscata, zaharul,150 ml lapte caldut si 2-3 linguri cu faina. Amestecam usor si lasam la dospit circa 10 minute. Pana ce drojdia s-a umflat si a facut spuma. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2015, 12:52
Arata tare bine ! Mie imi place mai tremurata si cu zeama mai multa,eu ii zic ''balamuc la pahar''.....asta a ta e de masterchef.....
la 03.03.2015, 12:56
Arata minunant, de revista !
la 03.03.2015, 12:56
Perfecta, bineinteles!
la 03.03.2015, 12:59
Chiar arata perfect!
A mea iese mai colorata
la 03.03.2015, 13:08
Ce mult imi place! A iesit perfecta!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking