la 18.04.2011, 22:07 cred ca e grozava cu nuca..nu am facut nici eu de mult timp...dar las ca ai facut tu mai mult si am de unde gusta putin
la 18.04.2011, 22:12 cu nuca este excelenta, Rocsi
la 18.04.2011, 22:19 Grozava ideea ta!
la 18.04.2011, 22:20 Ideea nu-mi apartine La soacra-mea am papat asa pt. prima data si de atunci numai asa fac crema de zahar ars
la 18.04.2011, 22:24 eu nu ma dau in vant dupa crema de zahar ars, dar din a ta as papa o portie. Cu nuca cred ca e tare buna
Iar prezentarea este super
la 18.04.2011, 22:24 buna trebuie sa mai fie
la 18.04.2011, 22:34 Anca, doar sa incerci
Kamy
la 18.04.2011, 22:45 Delicios de bine arata Ce buna eeeee
la 18.04.2011, 23:02
la 18.04.2011, 23:37 Inuca, pune nuca in cratita , dupa ce ai tapetat-o cu zahar ars. Se lipeste de zahar si nu mai tinde sa se ridice ! Am facut duminica si am mancat-o cu Ioana( nu pe toata ......o portie mai maricica ). Ce-am patit apoi.....nu-ti povestesc
la 18.04.2011, 23:55 Foarte bun
la 19.04.2011, 08:03 buna buna
la 19.04.2011, 09:13 Bunica, soacra-mea pune in toata compozitia si e tare bun, numai ca mie-mi place sa ramana mai mult deasupra, sa faca o crusta de nuca Doar la jumatate-i dau drumul in compozitie, impingand-o cu lingura-n jos
la 19.04.2011, 09:13 Motanel, o portie?
la 19.04.2011, 09:14 Mirela, Dya, Miuta, am si pentru voi