Cremsnit cu aluat de casa
Postat de merisor67 in Prajituri 12 Ian 2014 | 34028 vizualizari
Ieri am prezentat o reteta cu aluat de casa in care am pus branza putin sarata.
Ii da un gust aparte, cel putin noua ne-a placut tare mult, cu conditia sa fie razuita putin mai mare.
Daca alegem sa punem branza dulce(proaspata) nu se simte atat de bine prin aluat asa cum se simte cea sarata. Dar depinde de gusturi si preferinte.
Aceasta reteta o am de la mama unei bune prietene, ea facea pe vremuri un cremsnit tare bun cu acest aluat!
Voi trece ingredientele de la aluat, dar voi face trimitere la postarea anterioara pentru modul de preparare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (69)
la 12.01.2014, 10:15
Huooooooooooooooo,ai venit cu ispita de dimineata.....
la 12.01.2014, 10:16
Cleme ) acum ca pe urma plec
la 12.01.2014, 10:18
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww
la 12.01.2014, 10:20
Iau doua felii de aici si merg sa imi fac o cafea )
la 12.01.2014, 10:21
Timi, dau eu si cafeaua
la 12.01.2014, 10:22
Drum bun,vezi ce ne aduci bun...
la 12.01.2014, 10:24
Cleme, merg la plimbare doar pe la socri
la 12.01.2014, 10:26
Prajitura copilariei mele...imi place enorm reteta... pt ca la prajitura de la cofetarie atunci cand muscam din ea foaia de deasupra fiind tare, crema se imprastia si mancai crema separat si foile separat...o pun la favo si o probez!!
la 12.01.2014, 10:26
LIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la 12.01.2014, 10:30
bun bun
la 12.01.2014, 10:31
Si ce pe acolo nu gasesti nimic bun?
la 12.01.2014, 10:37
nu mai zic nimic...
la 12.01.2014, 10:40
Simona, asa pateam si eu, dar am vazut ca acum si la cofetarie sunt foile rupte
la 12.01.2014, 10:40
super !!!!!!!!!!!
la 12.01.2014, 10:40
Dana
Motan
COMENTEAZA