Cremsnit cu aluat de casa si crema de frisca cu dovleac

Postat de simona72 in Prajituri
2 Feb 2014 | 14658 vizualizari

Am zis sa incerc sa fac si eu foile de aluat de la reteta lui Ruxy, care nu pareau greu de facut, chiar daca sunt un antitalent la framantat. Intradevar, foarte usor de facut, nu necesita multa munca si nici cine stie ce experienta. Iar crema, am vrut sa fie ceva altfel...chiar daca am pus dovleac placintar, nu se simte o diferenta extraordinara, avand in vedere ca am imbogatit gustul cu vanilie si frisca...Iar pe langa toate astea, pt ca sunt o pofticioasa si nu ma pot abtine de la dulciuri, am sa incerc de acum incolo sa inlocuiesc zaharul cu fructoza...hai sa va las si reteta ca deja va plictisesc:))

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 02.02.2014, 21:21
super
la 02.02.2014, 22:21
Nebunie!
la 02.02.2014, 22:30
deci trenuie sa fac si eu
la 02.02.2014, 23:09
la 03.02.2014, 00:15
Yammm!
la 03.02.2014, 08:01
foarte tare frisca cu dovleac esti foarte moderna
la 03.02.2014, 08:56
ce mişto arată!!!
la 03.02.2014, 08:57
ce faian ideea frisca +dovleac , tare bun trebuie sa fi fost
la 03.02.2014, 09:17
Multumesc pt aprecieri! Lia, chiar sunt o conservatoare, dar cand vine vorba de mancare imi place sa ma modernizez
la 03.02.2014, 10:36
cred ca este delicios
la 03.02.2014, 16:36
tare bunn

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking