Cremsnit cu aluat de casa si crema de frisca cu dovleac

Postat de simona72 in Prajituri
2 Feb 2014 | 14679 vizualizari

Am zis sa incerc sa fac si eu foile de aluat de la reteta lui Ruxy, care nu pareau greu de facut, chiar daca sunt un antitalent la framantat. Intradevar, foarte usor de facut, nu necesita multa munca si nici cine stie ce experienta. Iar crema, am vrut sa fie ceva altfel...chiar daca am pus dovleac placintar, nu se simte o diferenta extraordinara, avand in vedere ca am imbogatit gustul cu vanilie si frisca...Iar pe langa toate astea, pt ca sunt o pofticioasa si nu ma pot abtine de la dulciuri, am sa incerc de acum incolo sa inlocuiesc zaharul cu fructoza...hai sa va las si reteta ca deja va plictisesc:))

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 02.02.2014, 19:09
foarte bun!
la 02.02.2014, 19:16
delicios desertul tau! Felicitari!
la 02.02.2014, 19:18
PS. Vezi ca ai uitat sa ma treci la portie, ca tot zici ca ai impartit la toata lumea
la 02.02.2014, 19:21
Asa-i Claudita ramane pe data viitoare
la 02.02.2014, 19:23
arata deliciosss
la 02.02.2014, 19:25
bun bun
la 02.02.2014, 19:27
La mine n-ai ajuns cu imparteala!
la 02.02.2014, 19:37
Multumesc!! Buni, pe gerul de afara nu prea am ajuns pana la dumneata...
la 02.02.2014, 19:38
Vai de mine cum arata!!!
la 02.02.2014, 19:53
Cori
la 02.02.2014, 20:02
Waw, ce crema spumoasa!
la 02.02.2014, 20:04
buuunnnn
la 02.02.2014, 20:20
Ce fain ti-a iesit
la 02.02.2014, 20:37
Ce bun!
Neaparat trebuie sa incerc si eu aluatul Ruxyutei
la 02.02.2014, 21:21
ce bine arata! si eu vreau aluatul!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking