Crenvursti in sos de rosii cu legume

Postat de Pungasa_Rogue in Mancaruri cu carne
21 Ian 2016 | 5533 vizualizari
Crenvursti in sos de rosii cu legume

O mancare buna-buna am facut eu aici. Va invit sa gustati :)

Ingrediente

  • 4-5 linguri de untura lichida;
  • 9 crenvursti de pui;
  • 500 g ceapa;
  • un morcov;
  • un ardei Kapia;
  • 3 tije de apio;
  • 50 g praz;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin piper negru macinat;
  • 3 rosii (200 g);
  • 100 ml suc de rosii;
  • 200 ml apa;
  • o lingurita de zahar.

Mod de preparare

Crenvurstii se taie rondele groase si se calesc putin intr-o tigaie cu untura, dupa care se pun deoparte.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare.

Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie bucati lungi si inguste.

Apio se spala si se taie rondele.

Prazul se spala si se taie rondele.

Se pun toate aceste legume in tigaia cu untura in care au fost caliti crenvurstii, impreuna cu putina sare. Se calesc bine, apoi se adauga boiaua dulce, putin piper, cremwustii, rosiile (care se spala, li se indeparteaza codita si se taie in sferturi), sucul de rosii, apa si zaharul (acesta se adauga doar daca rosiile sunt acrisoare).

Se mai fierb pana scad, apoi se potriveste mancarea de sare.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in sos de rosii cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Naut facaluit

Postat de simona72

Naut facaluit

Nautul se pune in apa de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand bobul este fiert, se pune nautul in robotul de bucatarie si se paseaza bine boabele de...

Citeste continuarea

Mancare de fasole cu chorizo si carne de porc

Postat de xana

Mancare de fasole cu chorizo si carne de porc

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu o zi inainte pentru a fierbe mai usor. Dupa acest timp, scurgem fasolea si o punem pe foc in apa rece pentru jumatate de ora. Intre timp punem apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2016, 12:53
Ce mancarica delicioasa
la 21.01.2016, 12:58
Buna trebuie sa fie!
la 21.01.2016, 13:10
Buna cu atatea legume
la 21.01.2016, 13:20
imi place
la 21.01.2016, 13:21
ma asez la masa langa Mihaela!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking