Ingrediente
- 200 g creveti
- 1 ceapa alba
- 2 catei de usturoi
- 4-5 rosii lunguiete
- frunze de busuioc
- 50 ml vin alb
- 1 lingurita otet balsamic
- 1 plic zahar brun
- peperoncino
- sare/piper
- ulei de masline
Mod de preparare
Ceapa se taie solzisori si se pune la calit impreuna cu usturoiul pisat pentru cateva minute.
Crevetii se spala bine,se scurg de apa si se pun peste ceapa calita,se mai adauga putin ulei de masline.
Se stinge cu vinul alb,se pun frunzele de busuioc si rosiile taiate in patru.
Se condimenteaza si dupa cateva minute adaugam zaharul brun si otetul balsamic.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos dulce picant cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|