Crochete cu dovlecei

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri de legume
24 Iul 2012 | 12317 vizualizari
Crochete cu dovlecei

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 150 gr cascaval
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar uscat(daca aveti verde e mai bun)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Luam cate putin din dovlecelul ras intre maini si il stoarcem bine de zeama ce au lasat-o. Cascavalul il radem si il punem peste dovlecei. Ouale le batem spuma, apoi le turnam peste dovleac impreuna cu faina, mararul, sare si piper dupa gust. Usturoiul il curatam, il pisam si il adaugam si pe el. Amestecam bine intreaga compozitie.

Ungem o tava cu margarina si asezam hartie de copt. Luam cate putina compozitie si o modelam ca niste degete mai groase. Le asezam in tava cu putin spatiu intre ele.

Introducem tava in cuptorul incins. Lasam crochetele pana prind o culoare maronie, dar nu prea inchise ca le ardeti. Cand sunt gata le scoateti la racorit.

Pot fi servite atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki

Postat de merisor67

Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki

Spălăm bine dovleceii și îi feliem în rondele de 3-4 mm grosime. Așezăm rondelele pe un suport și presărăm sare peste ele pentru a le ajuta să elimine din zeamă. Le...

Citeste continuarea

Crochete de dovlecei cu somon afumat

Postat de merisor67

Crochete de dovlecei cu somon afumat

Curățăm dovleceii de coajă și eventual de semințe, dacă au și sunt mari. Îi dăm pe răzătoare și îi presărăm cu sare. Nu e nevoie să îi scurgem, e foarte bun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2012, 11:14
mie tare imi mai plac
la 24.07.2012, 11:16
Bune rau!!
la 24.07.2012, 11:27
cat de bine arata
la 24.07.2012, 11:40
bune bune
la 24.07.2012, 11:41
arata foarte bine

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking