Crostini cu gorgonzola și roșii cherry

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
12 Iun 2024 | 430 vizualizari
Crostini cu gorgonzola și roșii cherry

Crostini cu gorgonzola și roșii cherry, un preparat super gustos, perfect pentru micul dejun sau ca și gustare.

Ingrediente

  • Ingrediente Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
  • 1 pâine baghetă
  • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
  • 250 g roșii cherry
  • 3 căței usturoi
  • Pătrunjel uscat
  • 30 ml ulei de măsline
  • 2 linguri cremă de oțet balsamic

Mod de preparare

Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:

Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava în cuptorul încins la 190 de grade C, până pâinea se rumenește și brânza se gratinează.
Între timp, tăiați roșiile în sferturi și le trageți puțin la tigaie, cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel uscat. Condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți roșiile peste crostini, stropiți cu cremă de oțet balsamic și... savurați!
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu gorgonzola și roșii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut. Adaugam spanacul congelat, untul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate. Il lasam pe foc 5-6 minute, focul sa fie potrivit, timp in...

Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu kaiser si legume

Postat de farfuriavesela

Tarta aperitiv cu kaiser si legume

Aluatul se face foarte simplu, faramitam untul cu varful degetelor cu faina, pana rezulta o compozitie nisipoasa, presaram si putina sare, adaugam oul, o lingura de otet si putina apa. Incepem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2024, 14:15
la 20.06.2024, 10:34

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking