Ingrediente
- Ingrediente Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
- 1 pâine baghetă
- 150 g brânză gorgonzola cremoasă
- 250 g roșii cherry
- 3 căței usturoi
- Pătrunjel uscat
- 30 ml ulei de măsline
- 2 linguri cremă de oțet balsamic
Mod de preparare
Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava în cuptorul încins la 190 de grade C, până pâinea se rumenește și brânza se gratinează.
Între timp, tăiați roșiile în sferturi și le trageți puțin la tigaie, cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel uscat. Condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți roșiile peste crostini, stropiți cu cremă de oțet balsamic și... savurați!
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu gorgonzola și roșii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|