Ingrediente
- 240 gr. faina
- 200 ml frisca lichida indulcita
- 20 sau 25 gr. cacao
- vanilia
- coaja rasa portocala
- nutella( cateva linguri)
- ulei pentru prajit
- zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare
Eu am pornit de la reteta Laurei Adamache de crostoli pe care am modificat-o, adaugand cacao si desigur, nutella.
Puneti frisca lichida intr-un vas, adaugati treptat faina si apoi cacaua...aici aveti grija daca vi se pare ca se mai cere faina, mai adaugati cacao, omogenizati aluatul.
Presarati putina faina pe suprafata de intins, impartiti aluatul in doua bucati.
Intindeti fiecare bucata subtire si decupati formele, pe care le crestati usor.
Prajiti in ulei incins gogosile si scoateti-le pe un servet absorbant.
Cand s-au racit, umpleti-le doua cate doua cu nutella si pudrati-le din belsug!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli cu cacao si nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|