Crostoli cu cacao si nutella

Postat de RuxyRux in Dulciuri
21 Ian 2017 | 2460 vizualizari
Crostoli cu cacao si nutella

Cred ca sunt in perioada de ciocolata :))))...atat de mult o iubesc, incat as pune-o in orice reteta :))) dar desigur, asta nu se poate:)))....si totusi...de gogosi cu ciocolata ati mai auzit...un deliciu! Ca la bucatarasi acasa!

Ingrediente

  • 240 gr. faina
  • 200 ml frisca lichida indulcita
  • 20 sau 25 gr. cacao
  • vanilia
  • coaja rasa portocala
  • nutella( cateva linguri)
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru pudrat

Mod de preparare

Eu am pornit de la reteta Laurei Adamache de crostoli pe care am modificat-o, adaugand cacao si desigur, nutella.

Puneti frisca lichida intr-un vas, adaugati treptat faina si  apoi cacaua...aici aveti grija daca vi se pare ca se mai cere faina, mai adaugati cacao, omogenizati aluatul.

Presarati putina faina pe suprafata de intins, impartiti aluatul in doua bucati.

Intindeti fiecare bucata subtire si decupati formele, pe care le crestati usor.

Prajiti in ulei incins gogosile si scoateti-le pe un servet absorbant.

Cand s-au racit, umpleti-le doua cate doua cu nutella si pudrati-le din belsug!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli cu cacao si nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose cu banane si ciocolata

Postat de RuxyRux

Briose cu banane si ciocolata

Se fac pudra la blender migdalele si fulgii de ovaz, apoi se adauga cacaoa, banana, vanilia, siropul de artar, iaurtul si se mixeaza pana la omogenizare. Umplem formele de briose cu aluat si...

Citeste continuarea

Desert cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel

Postat de gaby_d

Desert cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel

Intr-un bol punem 200 g faina, drojdia, zaharul si amestecam usor. Adaugam, treptat, cele 500 ml lapte caldut. Cand amestecul este omogen, ne oprim si lasam la crescut timp de 10 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2017, 22:50
ce bunatate!
la 21.01.2017, 22:56
Multumesc Oanapi!
la 21.01.2017, 23:01
Ce bunatateee!!!
la 21.01.2017, 23:05
Delia, esti o draguta, multumesc!
la 21.01.2017, 23:12
Aiaiaiiiii,eu nu am asa bun,asa ca servesc de la tine

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking