Crumble cu piersici, mure si pesmet

Postat de timea in Dulciuri
19 Sep 2015 | 3077 vizualizari

Este un desert super simplu si la indemana tuturor si practic se poate face cu absolut orice fructe. Eu acum am incercat o alta varianta care mi-a placut si mai mult decat cea clasica pe care o faceam inainte. Am inlocuit faina cu mult pesmet si un pic de amidon si am avut obtinut o crusta super crocanta. E greu sa va zic exact ingredientele pentru o anumita tava pentru ca eu am folosit 5 vase micute de dimeniuni oarecum diferite. Dar cred ca ingredientele ar merge si pentru o tava rotunda de 24-26 cm. Oricum se poate jongla atat cu catitatea de fructe cat si cu cea de crumble, nu trebuie sa fie standard.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 19.09.2015, 15:17
n-am facut inca, dar gust de la tine!
la 19.09.2015, 15:20
sa incerci varianta asta cu pesmet Cori, mie mi-a placut atat de mult!
la 19.09.2015, 15:36
la 19.09.2015, 16:56
Buuuun, mai ales crusta super crocanta!
la 19.09.2015, 18:15
Delicios
la 19.09.2015, 18:42
Adele , Ela , Bya
la 19.09.2015, 18:47
Delicios!
la 19.09.2015, 18:56
buna buna
la 19.09.2015, 19:14
Combinati reusita !!!!
la 19.09.2015, 20:22
Arata grozav!
la 19.09.2015, 21:48
extra bun...
la 19.09.2015, 21:59
ma bucur ca va place
la 20.09.2015, 08:04
arata bine
la 20.09.2015, 09:07
Bun!
la 20.09.2015, 09:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking