Ingrediente
- 2 morcovi,
- 2 fire de pastranac,
- o jumatate de telina,
- o tija cu frunze de telina,
- un fir de ceapa verde,
- 2 linguri de ulei de masline bio,
- sare,
- piper alb.
Mod de preparare
Eu am cumparat toate legumele bio pentru acest amestec, am profitat ca am gasit la piata la raionul bio si stiam ca nu ma va dezamagi gustul.
Am taiat rondele morcovul si pastranacul si telina julienne si le-am pus la fiert in aburi pentru 2-3 minute cat se se inmoaie putin sa se poata mixa mai bine.
Am facut apoi cu robotul legumele fierte, ceapa si telina si le-am amestecat intr-un vas mai mare cu sare, piper alb si ulei de masline.
Compozitia am pus-o in suportul pentru facut cuburi de gheata si le-am congelat cateva ore.
Se conserva in congelator, sunt perfect omogene si au un gust si mai bun decat cuburile din comert, se pot adauga la orice mancare.
Merita sa testati reteta sa vedeti ce bune ies si ce gust bun dau la mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|