Cuburi din biscuiti

Postat de amalia01 in Dulciuri
23 Oct 2013 | 15218 vizualizari
Cuburi din biscuiti

Este o alternativa a clasicului salam de biscuiti,putin imbunatatita.

Ingrediente

  • Ou - 2 buc
  • Zahar - 200 g
  • Lapte - 150 ml
  • biscuiti simpli - 600 G
  • zahar vanilat - 1 plic
  • unt - 50 g
  • cacao - 2 linguri
  • esenta de rom - 1 lingurita
  • sare - un praf

Mod de preparare

 

 

 500 g de biscuiti se sfarama;

Ouale se separa de albusuri;

Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat; adaugi apoi untul moale si cacaoa;

Bati albusurile spuma cu un praf de sare;

Adaugi la albusuri alternativ, crema de galbenusuri,biscuitii si laptele,amestecand cu o lingura de lemn;

La final adaugi esenta de rom;

Ungi o tava cu unt si asezi un strat de biscuiti;

Intinzi crema si apoi mai asezi un strat de biscuiti,cu grija,sa fie in acelasi sens cu primul;

Dai la rece pentru cca 3 ore; 

Cand servesti tai cu un cutit ascutit pe care l-ai udat inainte( tai pe langa biscuiti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti simpli cu gem

Postat de simona72

Biscuiti simpli cu gem

Pentru aceasta reteta eu am folosit robotul planetar din dotare. Dar merge la fel de bine si de usor si cu mana sau cu mixerul...cu robotul, intradevar, reducem timpul de preparare al aluatului....

Citeste continuarea

Desert cheesecake cu ananas si ciocolata

Postat de privatelaura

Desert cheesecake cu ananas si ciocolata

Mai intai, se topeste ciocolata alba pe baie de aburi. Eu prefer aceasta metoda ca sa fiu sigura ca nu se arde. Dupa ce s-a topit, se lasa deoparte. Gelatina se hidrateaza in sucul din conserva de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.10.2013, 20:33
la 23.10.2013, 20:34
la 23.10.2013, 22:12
fain
la 23.10.2013, 22:26
la 23.10.2013, 22:36
Imi place!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking