Cuib de viespi din aluat de foietaj

Postat de kamy in Dulciuri
7 Mar 2011 | 10548 vizualizari
Cuib de viespi din aluat de foietaj

Mie imi place tare mult cuibul de viespi si promit ca o sa fac curand daca tot am spart gheata cu aluatul dospit.Avand de aluat de foietaj am zis sa incerc cuib de viespi care a iesit bun dar nu se compara cu originalul.

Ingrediente

  • o foaie aluat foietaj
  • 50.gr unt
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr.zahar
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Untul il frecam bine cu zaharul+zaharul vanilat si il intindem uniform pe foaia de aluat.Rulam cat putem de strans,taiem bucati de cca.3 cm,le punem "in picioare"intr-o tava unsa bine cu unt sau margarina si bagam la cuptorul incins in prealabil, la foc mic. Dupa 10-15 min daca observam ca s-au rumenit putin,scoatem tava din cuptor si stropim bine,cu zaharul dizolvat in lapte. Mai lasam 5-10 min ...si gata.

Ceva dulce,bun si rapid.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de viespi din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti shortbread

Postat de privatelaura

Biscuiti shortbread

Intr-un castron, se pune untul taiat cubulete si se adauga faina. Se framanta bine, dupa care se adauga un plic de zahar vanilat si zaharul brut. Se amesteca bine pana se incorporeaza si zaharul....

Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramel

Postat de privatelaura

Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramel

Intr-un castron, punem untul moale, sarea, zaharul, romul, cacaoa. Mixam bine pana devine spumoasa compozitia. Spargem oul, separam galbenusul de albus. Adaugam galbenusul peste compozitia de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2011, 21:09
prima, prima...................vreau doi ca-mi plac tare mult..............
la 07.03.2011, 21:50
medi...da ce-ti plac nici nu mi-a dat bucataras acceptul inca da-ti dau cum sa nu
la 07.03.2011, 22:10
Cred ca sunt deliciosi Kamy
la 07.03.2011, 22:13
ruxy....nu-s ca originalul da sunt chiar buni
la 07.03.2011, 23:04
si mie imi plac

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking