Cuiburi cu surprize

Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne
7 Ian 2019 | 2641 vizualizari
Cuiburi cu surprize

Ingrediente

  • 4 cartofi fierti
  • 300 gr carne mici
  • 300 gr ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 1 1/2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • o rosie

Mod de preparare

Taiem cartofii fierti felii si ii asezam intr-o tava de ceramica, peste care vom face chiftelute din carnea de mici, iar din cartofii ramasi vom face grilaje in jurul chiftelutelor de mici.

Intr-o cratita punem untul si apoi adaugam ciupercile felii, asezonam cu sare si lasam sa se inmoaie. Intr-un castron punem faina, smantana si laptele si le omogenizam, apoi le vom pune peste ciuperci amestecand continuu. Cand sunt gata punem peste grilajul de cartofi si presaram cascaval ras si cateva felii de rosii si introducem in cuptorul incins pana se gratineaza.

Se serveste ca atare alaturi de salata de varza sau muraturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Postat de Constelatialeu

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam si portionam puii familisti,in bucatele mai mici. Apoi curatam legumele, ceapa o taiem solzisori,usturoiul cu frunze cu tot il tocam marunt,ardeiul bucati...

Citeste continuarea

Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter

Postat de panacris

Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter

 Carnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomie, conținutul scăzut în grăsimi și colesterol caracteristic făcând din această o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2019, 21:50
la 07.01.2019, 22:48
la 07.01.2019, 22:51
Ce idee frumoasa
la 07.01.2019, 23:19
la 08.01.2019, 04:26
Bun preparat pentru o masă în familie sau cu prietenii!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking