Cuiburi cu surprize

Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne
7 Ian 2019 | 2662 vizualizari
Cuiburi cu surprize

Ingrediente

  • 4 cartofi fierti
  • 300 gr carne mici
  • 300 gr ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 1 1/2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • o rosie

Mod de preparare

Taiem cartofii fierti felii si ii asezam intr-o tava de ceramica, peste care vom face chiftelute din carnea de mici, iar din cartofii ramasi vom face grilaje in jurul chiftelutelor de mici.

Intr-o cratita punem untul si apoi adaugam ciupercile felii, asezonam cu sare si lasam sa se inmoaie. Intr-un castron punem faina, smantana si laptele si le omogenizam, apoi le vom pune peste ciuperci amestecand continuu. Cand sunt gata punem peste grilajul de cartofi si presaram cascaval ras si cateva felii de rosii si introducem in cuptorul incins pana se gratineaza.

Se serveste ca atare alaturi de salata de varza sau muraturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de madi_marin

Cotlet de miel cu ciuperci  pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

Se spală carnea şi se şterge. Se pune în caserola de marinare FoodSaver , se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă...

Citeste continuarea

Chiftelute in sos de smantana si mustar

Postat de rocsi_1612

Chiftelute in sos de smantana si mustar

Chiftelele: Ceapa curatata o tocati marunt. Patrunjelul verde il tocati. Painea o treceti prin apa, o scurgeti bine si o faramitati. Intr-un bol amestecati carnea, ceapa, painea, patrunjelul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2019, 21:50
la 07.01.2019, 22:48
la 07.01.2019, 22:51
Ce idee frumoasa
la 07.01.2019, 23:19
la 08.01.2019, 04:26
Bun preparat pentru o masă în familie sau cu prietenii!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking