Curcan cu mere la cuptor

Postat de Irina in Curcan
20 Ian 2010 | 14950 vizualizari

Am incercat o noua reteta de curcan. Variatiuni pe aceeasi tema...

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 20.01.2010, 23:06
vai ce caut eu pe aici la ora asta si tocmai m-am spalat pe dinti...
la 20.01.2010, 23:22
tocmai cautam o reteta de curcan;am o pulpa de 2,5kg.si sa vrea sa iasa ceva bun;ce gust dau merele ?sa incerc?
la 20.01.2010, 23:31
imi place partea cu coniacul , originala !
ce bine arata cu rozmarin , am vazut si eu la supermarket , oare tin ghivecele acelea , sau poate tu ti-ai semanat singura ?
la 20.01.2010, 23:34
Mama, ce bine arataaaaaa
la 20.01.2010, 23:38
mama, dar ce bun a iesit, feniculul un gust surprinzator, la fel merele
la 20.01.2010, 23:42
Coniacul fu separat, pentru Bucataras?
la 20.01.2010, 23:56
hihi, faci misto? ma, eu am zis sa nu-l prapadim asa, dar na...mai am pin' sa fiu stapin in casa
la 21.01.2010, 00:44
Irina, bravo! (si sa-l stapanesti sanatoasa )
la 21.01.2010, 09:21
oo, super combinatia!!
la 21.01.2010, 11:06
Wow cum arata salivez .
Felicitari cred ca si gustul e pe masura !
la 21.01.2010, 13:22
Mihaela, imi luasem eu o data ghivece cu cimbru si menta si nu au tinut mult , cu toate ca le udam asa cum scria pe ambalaj...eu iau in pungute de la carrefour sau mega image si le tin in frigider, tin destul de bine.
la 21.01.2010, 13:31
Oana, dar le-ai replantat in ghivece mai mari, cu pamant nou? mie mi-au murit doar cand am plecat de acasa 2 saptamani si s-au uscat, dar cimbrul pare sa invie un pic... inca nu l-am aruncat, astept sa vad daca face iar ochi. In rest, cat am avut grija de ele, au trait, au facut frunzulite mici, noi
la 21.01.2010, 14:13
Am luat si eu un ghiveci cu rozmarin ,sper sa tina.il am de 1saptamana .
la 21.01.2010, 14:46
Adinuta, cimbrul facuse si la mine frunzulite noi, foloseam din el. Nu le-am replantat in alte ghivece...poate de-aia nu au tinut...cam 2 saptamani au rezistat...dar foloseam frunzulite proaspete de menta
la 21.01.2010, 15:10
Oana, eu am citit ca trebuie neaparat replantate ca sa reziste Data viitoare zic sa cumperi pamant bun si niste ghivece mai maricele, ca daca le scoti ai sa vezi ca au multe radacini, se sufoca in cutiutele alea de plastic. Propun sa le mai acorzi o sansa mie mi-au trait vreo 2 luni pana sa plec in vacanta si sa le las de izbeliste.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking