Curcan umplut, pe pat de legume

Postat de oanapl in Curcan
14 Sep 2017 | 4435 vizualizari
Curcan umplut, pe pat de legume

Ingrediente

  • 2 oua
  • 8 ciuperci
  • 4 linguri ulei de masline
  • 150 gr masline verzi umplute cu gogosari
  • 6 cartofi
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 piept de curcan
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • piper negru
  • sare

Mod de preparare

Speli pieptul de curcan, il usuci cu prosoape absorbante si il crestezi de 4 ori. Nu se taie pana jos. il condimentezi cu sare. Toci marunt ceapa verde si usturoiul, le pui intr-un castron si adaugi maslinele umplute cu gogosari, feliate in prealabil, rozmarinul, ouale batute, sare si piper dupa gust. Omogenizezi acest amestec si apoi introduci aceasta umplutura in crestaturi. Legi pieptul de curcan cu sfoara. Tai capacele la rosii, le scobesti si le umpli cu amestecul de masline care a ramas.
Speli si cureti legumele (cartofii, dovlecelul, ardeiul rosu, ardeiul verde si ciupercile), le tai bucati de marime potrivita, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu ulei de masline.

Intre timp, incalzesti cuptorul timp de 10 minute la 180 de grade C.
Peste legume asezi pieptul de curcan umplut, stropit cu putin ulei de masline, dupa care introduci vasul in cuptor pentru aproximativ 80 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan umplut, pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

Postat de ancutsa

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

  Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul amestec din mirodeniile care îmi plac...

Citeste continuarea

Orez cu carne de curcan, la cuptor

Postat de oanapl

Orez cu carne de curcan, la cuptor

Se pune la fiert carne de curcan tăiată cubulețe și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când este aproape fiartă. Se adaugă sare și boabe de piper în oală....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2017, 16:32
la 14.09.2017, 17:39
la 14.09.2017, 20:30
Cat de bine arata si ce apetisant este!
la 14.09.2017, 22:54
la 14.09.2017, 22:56
Mulțumesc Rocsi! Vă pup fetele!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking