Ingrediente
- 500 g piept de curcan
- 2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceasca vin alb
- 1 cana suc de rosii
- 2 linguri capere
- 4 linguri masline fara samburi
- Condimente: Sare, piper
- Patrunjel verde pentru décor
Mod de preparare
Pregateste toate ingredientele:
Taie carnea de curcan in cubulete, ceapa si usturoiul toaca-le marunt.
Pune maslinele la desarat daca e cazul.
Incepe prepararea mancarii: Incalzeste tigaia, pune 2 linguri de ulei, adauga bucatile de curcan, amesteca si lasa-le sa se patrunda. Adauga ceapa si usturoiul taiate, sare si piper, apoi caperele.
Toarna acum si vinul alb, maslinele si amesteca. Pune si sucul de rosii si lasa totul sa fiarba cateva minute.
Cand mancarea de curcan cu sos de rosii, capere si masline e gata presara patrunjel verde tocat pe deasupra si serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|