Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

Postat de Bucataras in Curcan
24 Apr 2021 | 8287 vizualizari
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

Am pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de facut, la tigaie si savuroasa de te lingi pe degete. 

Ingrediente

  • 500 g piept de curcan
  • 2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
  • 1 cana suc de rosii
  • 2 linguri capere
  • 4 linguri masline fara samburi
  • Condimente: Sare, piper
  • Patrunjel verde pentru décor

Mod de preparare

Pregateste toate ingredientele:

Taie carnea de curcan in cubulete, ceapa si usturoiul toaca-le marunt.

Pune maslinele la desarat daca e cazul.

Incepe prepararea mancarii: Incalzeste tigaia, pune 2 linguri de ulei, adauga bucatile de curcan, amesteca si lasa-le sa se patrunda. Adauga ceapa si usturoiul taiate, sare si piper, apoi caperele.

Toarna acum si vinul alb, maslinele si amesteca. Pune si sucul de rosii si lasa totul sa fiarba cateva minute. 

Cand mancarea de curcan cu sos de rosii, capere si masline e gata presara patrunjel verde tocat pe deasupra si serveste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Postat de panacris

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele...

Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Postat de Ela68

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Mod de preparare crusta : 1. Amestecati untul rece taiat cubulete cu faina si praful de copt, adaugati oul batut, smantana, sarea si apa si framantati pana obtineti o coca omogena ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2021, 11:30
Ce mancarica buna!
la 24.04.2021, 11:31
Tigaia aia ma nerveaza )))
la 24.04.2021, 13:40
Chiar buna mancarica !!!
la 24.04.2021, 13:40
Laura , am crezut ca nu ai observat )
la 24.04.2021, 14:29

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking