Curry verde cu legume

Postat de ianculubita in Mancaruri de legume
8 Aug 2015 | 2952 vizualizari
Curry verde cu legume

Daca va plac aromele si condimentele asiatice,va recomand aceasta pasta de curry verde care este super buna; o puteti folosi cu carne,legume,peste dar si la supe(se gaseste la LIDL)

Ingrediente

  • 2dovlecei
  • 1cutie cu naut
  • 2morcovi
  • 1ardei gras
  • 1cutie lapte de cocos
  • 2cartofi
  • 2linguri sos de peste NUC MAM
  • 1lingura ulei
  • 3linguri pasta de curry verde (dupa gustul fiecaruia)
  • 2linguri sos de soia
  • paste de orez

Mod de preparare

In tigaia cu ulei si smantana de deasupra laptelui de cocos, se pun cartofii cubulete, morcovii taiati bastonase, dupa 2min se adauga si laptele, nautul scurs si se lasa la fiert 5-10min, pana scade; se adauga acum dovlecelul taiat tot bastonase, ardeiul fasii, sosul de peste, pasta de curry, sosul de soia, se omogenizeaza totul, se potriveste de gust apoi se opreste focul.

Pastele se pun intr-un vas,se acopera cu apa clocotita, se lasa sub capac 5-10min,apoi se scurg.

Se servesc pe farfurie pastele iar deasupra legumele cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry verde cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Thai red curry cu legume

Postat de Bucataras

Thai red curry cu legume

  Incinge uleiul intr-un wok, pune ceapa, usturoiul si ghimbirul tocate marunt, amesteca pana devine ceapa translucida. Adauga legumele taiate in felii sau bastonase si lasa 2-3...

Citeste continuarea

Tocanita de vinete

Postat de sufletista

Tocanita de vinete

Carnea de porc o taiem cubulete si o punem la fiert cu apa, sare si o foaie de dafin. Curatam vinetele, dovlecelul si le taiem cubulete. Ceapa o curatam, tocam marunt si o calim cu morovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2015, 10:13
Bun bun!
la 08.08.2015, 10:23
Buna papica ne-ai adus, Lulu drag!
la 08.08.2015, 10:47
la 08.08.2015, 11:53
Bun!
la 08.08.2015, 11:58

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking