Ingrediente
- Am folosit:
- 7 bucati de piept de porc cu os
- otet de orez
- sos de soia
- curry praf
- boia iute
- anason macinat
- 1 masura cuscus
- 2 masuri apa
- ulei de trufe albe
Mod de preparare
Pieptul de porc l-am pus de dimineata la marinat in sos de soia,otet de orez,curry,boia si anason macinat,l-am lasat sa se marineze aproximativ 4-5 ore,apoi l-am pus intr-o tava impreuna cu marinata in care a stat,deasupra tavii am pus o coala de hartie de copt inmuiata bine in apa rece si stoarsa apoi,am asezat-o bine in asa fel incat sa acopere bine carnea si am dat tava la cuptor la foc foarte mic unde a stat aproximativ 2 ore si jumatate pana cand s-a gatit bine de tot,carnea s-a inmuiat si rumenit totodata.
Cuscus-ul l-am pus intr-un castron,am pus peste el 2 masuri de apa fierbinte cu sare,l-am lasat sa se inmoaie si apoi am pulverizat deasupra ulei de trufe albe si am amestecat bine.
O masa perfecta de pranz,rapida si fara eforturi foarte mari,pe care va invit sa o gatiti si voi.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus si piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|