4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareDin pliculete si apa faci un ceai mai concentrat pe care-l lasi la racit. Albusurile le bati bine cu zaharul (ca la bezea). Smantana o bati cu zaharul vanilat si adaugi treptat albusurile batute si galbenusurile amestecand usor. Peste compozitia de mai sus pui ceaiul facut mai devreme si zeama de lamaie. Dai la cogelator si ai grija sa amesteci bine la cateva ore pt. a evita formarea acelor de ghiata. Topping Am pus zaharul cu untul la caramelizat si apuoi am adaugat piersicile decojite si taiate cubulete. Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu ceai verde si piersici caramel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de simona72
Mixam ultul moale cu zaharul pudra. Se adauga galbenusurile si se mixeaza pana la incorporarea acestora. Faina se amesteca cu un praf de sare si cu praful de copt. Se adauga treptat din faina...
Citeste continuareaPostat de RuxyRux
Tarta asta are si cateva minusuri sa zic asa, crema este prea putina, mie asa mi s-a parut, iar blatul mai necesita macar o lingura de zahar in plus. Eu nu am pus zmeura in blat , am preferat sa o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|