Ingrediente
- 500ml frisca lichida
- 500gr fructe de padure congelate
- rulouri pt ornat
- 400gr foietaj
- 3linguri zahar
- cateva cupe de inghetata
Mod de preparare
Lasam la dezgetat foietajul si fructele de padure,la temperatura camerei.Acoperim fructele cu zaharul.Foietajul il despachetam si il punem la copt intr-o tava tapetata cu unt si faina si acoperita cu o hartie de copt.Lasam la cuptor 30minute,pana se rumeneste frumos.Scoatem foietajul si il lasam la racit.
Frisca o punem intr-un vas si o batem bine.Lasam putina frisca deoparte pt ornat.Lasam si din fructe cateva boabe,tot pt ornat.Turnam fructele peste frisca si amestecam bine.
Foietajul il sfaramam in maini intr-un vas.
Intr-un pahar mai lat si mai inalt punem un strat de foietaj sfaramat,apoi unul de inghetata ,spuma de frisca,si continuam pana sus cu straturi de foietaj si spuma.Deasupra ornam cu frisca si fructele ramasa si cu rulouri.
SE SERVESTE RECE
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert aniversar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (101)
|