Ingrediente
- 2 banane bine coapte
- o mana de nuca taiata
- 100 g unt
- 50 ml lapte
- 1 ou
- 1 lgt de iaurt
- 120 g zahar
- 220 g faina
- 1 lgt praf de copt
- putina scortisoara pentru un gust mai aromat
Mod de preparare
Zdrobim bananele cu o furculita. Transferam intr-un bol si adaugam peste nuca taiata. Amestecam apoi adaugam pe rand untul moale, laptele, oul, iaurtul, zaharul, faina, praful de copt si daca vreti putina scortisoara. Amestecam toate ingredientele cu un tel pana se omogenizeaza compozitia. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (mie mi-a dat mami o tava de silicon si nu am mai pus hartie de copt) si punem la cuptor timp de 40 min la 180 grade.
Cand este gata, scoatem din cuptor tava, o lasam sa se raceasca putin apoi o punem pe un gratar. Dupa ce se raceste, putem pudra cu zahar pudra, daca vrem.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Banana Bread" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|