Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata

Postat de katty in Dulciuri
29 Oct 2017 | 2571 vizualizari
Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata

Ingrediente

  • 2/3 cana alune prajite nesarate
  • 2 cani faina alba+ ptr masa de lucru
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • scortisoara
  • un praf de sare
  • 1 cana zahar tos
  • 1/4 cana cafea tare
  • 2 lg lapte
  • 1 ou mare
  • 100 gr ciocolata neagra

Mod de preparare

Cernem faina intr-un castron. Adaugam restul ingredientelor, mai putin alunele si ciocolata. Amestecam bine, pana obtinem un aluat omogen. Taiem ciocolata bucatele mici si sfaramam putin alunele. Le adaugam si pe acestea.

Presaram putina faina pe un blat de lemn si punem compozitia. O impartim in 2 parti egale, din care facem 2 suluri pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt, apoi le presam putin.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pana se usuca deasupra. Scoatem tava, lasam sa se raceasca putin, apoi cu un cutit ascutit, taiem felii oblice, pe care le asezam inapoi cu taietura in sus. Reducem focul la 150 de grade C si le punem inapoi pana se usuca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert poale-n brau

Postat de ancutsa

Desert poale-n brau

  Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul şi sare. Se amestecă, adăugând făina...

Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu portocale

Postat de panacris

Prajitura rasturnata cu portocale

Portocalele spălate foarte bine cu apă fierbinte și oțet, se taie felii subțiri. Acestea se așează într-o tavă termorezistentă, se presară cele 100 g de zahăr tos pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2017, 17:47
la 29.10.2017, 17:48
As servi si eu langa o cafea!
la 29.10.2017, 17:50
tare buni
la 29.10.2017, 17:52
Delicii de duminică...!
la 29.10.2017, 19:05
Chiar imi este dor de niste biscotti!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking