Desert biscotti cu fructe uscate
Postat de privatelaura in Dulciuri 25 Mar 2020 | 2180 vizualizari
Am gasit aceasta reteta la Martha Stewart intr-una dintre emisiunile ei de pe PaprikaTv.
Biscotti sunt biscuiti/ fursecuri copti de doua ori. Sunt crocanti, faramiciosi si perfecti pentru cafea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 25.03.2020, 20:05
Cam multe provizii ai in camara....
la 25.03.2020, 20:20
Nu mai am, Cleme! Nu mai am ))
la 25.03.2020, 20:23
Tare bine sună și arată biscottii tăi!
la 25.03.2020, 20:31
Imi plac atat de mult, mai ales ca sunt crocanti! Cand am facut, ai mei au zis ca isi rup dintii , dar mie tot imi plac!
la 25.03.2020, 20:46
Rocsu, a doua zi erau asa, faramiciosi, dar eu cred ca important este sa nu aiba multa faina. Data viitoare incerc sa reduc din faina, sa vad ce diferenta ar fi. Oricum, la cafea, su fost super!
la 25.03.2020, 21:39
I-am lasat asa, mai mult la uscat, temperatura redusa. Fac si dupa reteta de la tine ) cafeaua o dai tu ))
la 25.03.2020, 21:41
Bun pontul cu fisticul !!!! Arata grozav biscotti tai . Cred ca sunt mai frumosi decat ai Martei
la 25.03.2020, 21:41
Dupa ce trece nebunia, vino in vizita si iti dau cata cafea vrei! ))))
la 25.03.2020, 22:06
Buni!
la 25.03.2020, 22:27
Interesanti!
la 25.03.2020, 22:58
I-am vazut si eu la Martha si mi-au placut! Tare frumosi ti-au iesit!
la 26.03.2020, 08:07
foarte buni!
la 26.03.2020, 09:00
Ce bine arata!
COMENTEAZA