Ingrediente
- 120 g unt
- 180 g zahar brun
- 2 lg lapte
- 1 lg-ta esenta vanilie
- 1 ou
- 200 g faina
- 1/2 lg-ta sare
- 1 lg-ta bicarbonat
- 1 lg-ta praf de copt
- 150 g nuca macinata
- 240 g fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Se amesteca untul cu zaharul brun, lapte si vanilie, apoi se adauga oul. Se pun ingredientele uscate si anume: faina, sare, bicarbonat si praf de copt. La sfarsit se adauga nuca macinata si 200-220 g fulgi de ciocolata ( restul ii presarati deasupra).
Se pregateste o tava cu hartie de copt. Se fac gramajoare de aluat cu lingura, cu distante intre ei. Se presara restul de fulgi de ciocolata si se dau la cuptor 8-10 minute (daca ii vreti moi) sau 11-13 minute (daca va plac mai crocanti). Eu i-am lasat 10 minute si au iesit 20 de bucati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|