Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

Postat de ctlina in Dulciuri
10 Iun 2021 | 2013 vizualizari
Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

O reteta perfect de facut când va raman albușuri de ou si aveti un borcan de jeleu de gutui inceput. O puteti face cu zahar pudra daca doriti - va trebuie 150 gr de zahar in loc de picaturile de stevia si de indulcitor. https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/biscuiti-cu-migdale-si-jeleu-de-gutui.html     https://youtu.be/oIGtVtzUdRc

Ingrediente

  • 270 g pudra de migdale sau migdale măcinate
  • 3 linguri de pudră de îndulcitor eritritol
  • 70 g jeleu de gutui
  • 3 albusuri de ou
  • 5 picături de stevia cu aromă de migdale amara

Mod de preparare

Mixati îndulcitorul in pudra fina.

În vasul robotului de bucătărie prevăzut cu frunza, amestecați migdalele, „zahărul”, jeleul și stevia cu migdale amare.  Apoi încorporați treptat albusurile. Obținem un marțipan, o pasta ferma.  Puneti-l pe o folie de plastic pentru a forma un rulou (al meu era canm gros faceti-l mai subtire ca mine).  Dati-l la congelator timp de o oră sau două pentru a-l întări. Va fi mai ușor să-l feliați.  Scoateți și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru . Le-am facut mai subtiri caci ruloul era gros. Așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute la 180 ° C.  Se pudrează cu îndulcitor pudra și se lasă să se răcească pe un grill.  Depozitați acesti biscuiti într-o cutie metalica. Sunt si mai buni dupa 24 de ore . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Strudel cu nuci, gem de gutui si cacao

Postat de Sim0naWorld

Strudel cu nuci, gem de gutui si cacao

Aluatul l-am lasat sa se decongeleze.  Nucile macinate, cacaoa, zaharul si esenta de vanilie le-am amestecat. Am adaugat gemul, iar la final oul batut putin. A rezultat o crema...

Citeste continuarea

Biscuiti mari pentru inghetata

Postat de RuxyRux

Biscuiti mari pentru inghetata

Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari. Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2021, 13:56
la 10.06.2021, 14:48
la 10.06.2021, 15:12
Ce buni sunt!
la 10.06.2021, 15:19
la 10.06.2021, 18:54

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking