Ingrediente
- 250 g de faina
- 125 g de unt de calitate (moale)
- 110 g de zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- 1 ou
- bonboane smarties ou skittles
- 50 g de ciocolata sau 60 g caramel sarat
Mod de preparare
Amestecati la robot untul moale cu zaharurile.
Adaugati oul si bateti bine.
Puneti faina si amestecati pana obtineti un aluat omogen.
Puneti in folie alimentara si dati-l la rece cel putin 30 minute.
Incalziti cuptorul la 180° C.
Infainati suprafata de lucru, intindeti aluatul si taiati cercuri cu un pahar sau cu o forma.
Puteti face si alte forme, asezati biscuitii pe 2 tavi acoperite de hartie de copt.
Dati la cuptor 14 minute.
Topiti ciocolata la bain marie si puneti-o intr-o seringa de decorat.
Decorati cercurile in forma de ren, puneti un pic de ciocolata si deasupra o bomboana pentru a face nasul.
Lasati sa se usuce, ciocolata se va usca mai repede decat caramelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti Sables" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|