Desert bombe de biscuiti

Postat de Steffy in Prajituri
4 Iun 2012 | 37123 vizualizari
Desert bombe de biscuiti

Mananci pana explodezi…O reteta simpla, insa destul de migaloasa. Daca aveti timp si dispozitia necesara va invit la modelat bilute delicioase.

Ingrediente

  • 600 g biscuiti simpli
  • 500 g zahar pudra
  • 250 g unt sau margarina
  • 3 albusuri de ou
  • 4 linguri cacao
  • 3 lingurite esenta de rom
  • 200 g nuca
  • 250 g rahat
  • 150 g nuca de cocos

Mod de preparare

Biscuitii si nuca se dau prin masina de tocat.

Se freaca margarina cu zaharul pudra, se adauga albusurile de ou batute spuma. Toate se pun peste biscuitii si nuca maruntita, se adauga cacao, esenta de rom si rahatul taiat cubulete.

Se obtine o coca din care facem bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos. Daca vi se pare ca nu se leaga coca puteti pune 50 ml de lapte.

Dureaza prea mult modelarea bilutelor? Atunci puneti compozitia in celofan si faceti salam de biscuiti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bombe de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Ramasita

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Ramasita

Blat : Am folosit o tava cu dimesiunile de 18/28 cm tapetata cu hartie de copt. Intr-un castron am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea tare....

Citeste continuarea

Moelleux au chocolat cu zmeura

Postat de RuxyRux

Moelleux au chocolat cu zmeura

Zmeura se spala si se scurge.  Intr-un vas se topeste untul pe baie de aburi si apoi in el se topeste ciocolata. Se amesteca bine si se lasa la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2012, 08:01
ce mult imi plac
la 05.06.2012, 08:13
la 05.06.2012, 08:41
bombe delicioase
la 05.06.2012, 08:41
Delicioase!
la 05.06.2012, 09:05
bune

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking