Desert bomboane aromate

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
30 Dec 2019 | 2150 vizualizari
Desert bomboane aromate

Nici nu stiu cum sa le zic, dar va zic sunt atat de bune, le laud, chiar daca sunt facute din ''resturi''....am tot strans margini de la diferite prajituri si blaturi de tort si nu le-am aruncat, am zis ca le gasesc eu o utilitate si le-am gasit, era pacat de toate ingredientele bagate-n diversele blaturi. Bunatatti de Craciun.

Ingrediente

  • 780 g amestec de resturi de la diverse blaturi
  • 2 banane foarte coapte
  • 200 ml frisca lichida Montare d`oro
  • 150 g nuci prajite si taiate grosier
  • 150 g visine din visinata taiate mai marunt
  • 2 linguri de gem de zmeura
  • cacao pentru tavalit bomboanele

Mod de preparare

In bolul robotului am pus resturile blaturi, am adaugat bananele, frisca llichida si am mixat bine pana am obtinut o pasta omogena, apoi am adaugat nucile si visinele si am omogenizat compozitia. Am format bilute nu foarte mari, pe care le-am tavalit prin cacao si uite asa au aparut niste delicioase boamboane aromate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri Linzer

Postat de rocsi_1612

Desert fursecuri Linzer

Intr-un bol puneti untul moale, impreuna cu zaharul pudra si le mixati putin. Adaugati galbenusurile, sarea, vanilia si mixati sa se incorporaze. Puneti migdalele macinate si amestecati. Cerneti...

Citeste continuarea

Pere în sos de caramel

Postat de portiadelumina

Pere în sos de caramel

Am considerat că perele trebuie să rămână cu codiţa, chiar dacă e posibil să pară un pic inestetic. Aşadar, se curăţă perele de coajă şi se scoate (pe cât posibil) miezul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2019, 21:32
Yami, yami!
la 30.12.2019, 21:53
Ce bine arată!
la 30.12.2019, 22:03
Grozave !!! Vreau si eu
la 30.12.2019, 22:05
Foarte bune!
la 30.12.2019, 22:21
Astea sunt pe gustul meu: cacao, visine...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking