Desert bomboane Raffaello

Postat de trifadalia in Dulciuri
2 Ian 2019 | 2314 vizualizari
Desert bomboane Raffaello

Bomboanele sunt foarte usor de facut, arata grozav sunt si gustoase si nu se altereaza. Este o prajitura care tine foarte mult timp, datorita ingredientelor neperisabile pe care le contine.  Multe persoane nu isi permit sa cumpere aceste bomboane din comert, dar si le pot prepara singuri acasa. 

Ingrediente

  • 400 grame lapte praf
  • 100 grame nuca de cocos
  • 250 grame margarina
  • 200 grame de zahar

Mod de preparare

Se sparg samburii de migdale si se pun intr-un castron pana la formarea bomboanelor. 

Margarina impreuna cu zaharul se pun pe foc pana se topeste tot zaharul, amestecand continuu in ea. Se adauga jumatate din fulgii de nuca de cocos  si laptele praf. Se amesteca si se omogenizeaza. Se lasa 10-15 minute sa se raceasca pentru a putea forma bilute din acest aluat. In mijlocul fiecarei bilute se pune un sambure de migdala si se tavalesc prin nuca de cocos ramasa. Se servesc dupa racire. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de desert El si Ea

Postat de Constelatialeu

Reteta de desert El si Ea

Iata cum se prepara Reteta de desert El si Ea Intr-un castron am pus mascarpone, lapte condensat si smantana pentru frisca si am mixat bine pana am obtinut o crema ferma. Am amestecat ness-ul...

Citeste continuarea

Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello)

Postat de Pungasa_Rogue

Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello)

Laptele condensat, fulgii de nuca de cocos si napolitanele se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc pana cand devin ca o pasta. Se formeaza bomboanele din aceasta pasta, punad la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2019, 17:54
la 02.01.2019, 18:03
la 02.01.2019, 19:28
la 02.01.2019, 19:59
la 02.01.2019, 20:16
Foarte bune!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking