Ingrediente
- Ingrediente Reteta de desert El si Ea
- 140 g mascarpone
- 300 ml smantana pt. frisca cu 36 % grasime
- 60 g lapte condensat ( nu pt cafea din cel gros pt. prajituri)
- 12 piscoturi
- 1 lingurita ness
- 1 lingurita zahar pudra
- cca 200 ml lapte cu 3,5% grasime
- cacao pt pudrat
- bomboane Raffaello pt mine
- 1 bomboana Ferrero Rocher pt. el ( cireasca de pe tort)
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de desert El si Ea
Intr-un castron am pus mascarpone, lapte condensat si smantana pentru frisca si am mixat bine pana am obtinut o crema ferma. Am amestecat ness-ul cu zaharul, am adaugat un pic de lapte si am frecat bine apoi am diluat cu restul de lapte.Am asamblat prima data portia pt. El, am inmuiat pe rand cele 6 piscoturi, doua cate doua, am maruntit cate 2 piscoturi inmuiate si le-am asezat intr-o ceasca de sticla, peste am pus un strat de crema si am cernut cacao, din nou 2 piscoturi crema si cacao si ultimul strat la fel, deasupra crema , cacao si o bomboana Ferrero Rocher. Portia mea a fost un pic diferita, in crema am maruntit 5 bomboane Raffaello, am omogenizat si apoi am procedat la fel, piscoturi, crema cacao, 3 straturi, crema , cacao si o bomboana Raffaello. Sa ne fie de bine ! Simplu, rapid si delicios.
Vezi si reteta de Desert la pahar cu cocos si mango.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de desert El si Ea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|