Ingrediente
- 1 cana zahar
- 1 cana apa minerala
- 2 cani faina alba
- 6 linguri ulei
- 6 linguri fulgi de ovaz
- 4 linguri pasta de macese
- scortisoara dupa gust
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- 2 linguri cacao
- 50 gr. nuca macinata
- zahar pudra pentru decor
Mod de preparare
Am preincalzit cuptorul la 175 grade C.
Am pus zaharul, praful de copt, zaharul vanilat, nuca macinata, pasta de macese, uleiul, apa minerala, pudra de cacao. Am mixat.
Am adaugat apoi fulgii de ovaz si faina, un praf de scortisoara, am mixat pana la omogenizare.
Am asezat hartiute de copt in forme de silicon si in tava pentru briose, apoi le-am umplut la 3/4 din capacitate.
Am copt briosele pana au trecut testul cu scobitoarea (40 minute la 175 grade C).
Am scos briosele din cuptor, apoi din forme, le-am asezat pe un servet de bucatarie si, dupa ce s-au racit, le-am pudrat cu zahar si am servit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu cacao si nuca de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|