Ingrediente
- 1 pachet muffins cu vanilie Dr. Oetker
- 2 ouă
- 75 ml lapte
- 125 ml ulei
- 1 lg unt de arahide
- 1 lg cacao neagră Dr. Oetker
- 1 ciocolată amaruie Poiana
- 1 lg fulgi de cocos
Mod de preparare
Într-un bol torni mixul de muffins, adaugi ouăle, laptele și uleiul și mixezi 2-3 minute, la viteză mică, până când obții un aluat lucios.
Adaugi untul de arahide și cacaua, mixând până la omogenizare.
În fiecare formă de muffins torni câte o lingură de compoziție, astfel încât să fie pline pe 3/4. Apoi așezi în fiecare câte o patratica de ciocolată. Îți vor ieși 16 brioșe.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 170 *C pentru 20 de minute.
Când sunt gata ( poți să le verifici cu o scobitoare dacă vrei) presari fulgii de cocos și mai dai la cuptor, cu focul stins!!!, pentru 2 minute, cât să devină crocanți.
Servești imediat cu puțin praf magic de iubire. Dacă se răcesc, le poți savura și așa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata si unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|