Desert briose cu ciocolata si unt de arahide

Postat de amalia01 in Dulciuri
24 Apr 2019 | 1480 vizualizari
Desert briose cu ciocolata si unt de arahide

Pentru că se apropie Paștele și mă pregătesc de prajiturit am făcut un pic de rînduială prin cămară . Să văd ce am, ce mai trebuie să cumpăr... Știți voi,mărunțișuri. Și am dat peste o cutie de muffins de la Dr. Oetker.

S-a transformat rapid într-o surpriză pentru micuță. Dar nu orice fel de surpriză, ci una plină de ciocolată.

Ingrediente

  • 1 pachet muffins cu vanilie Dr. Oetker
  • 2 ouă
  • 75 ml lapte
  • 125 ml ulei
  • 1 lg unt de arahide
  • 1 lg cacao neagră Dr. Oetker
  • 1 ciocolată amaruie Poiana
  • 1 lg fulgi de cocos

Mod de preparare

Într-un bol torni mixul de muffins, adaugi ouăle, laptele și uleiul și mixezi 2-3 minute, la viteză mică, până când obții un aluat lucios.
Adaugi untul de arahide și cacaua, mixând până la omogenizare.
În fiecare formă de muffins torni câte o lingură de compoziție, astfel încât să fie pline pe 3/4. Apoi așezi în fiecare câte o patratica de ciocolată. Îți vor ieși 16 brioșe.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 170 *C pentru 20 de minute.
Când sunt gata ( poți să le verifici cu o scobitoare dacă vrei) presari fulgii de cocos și mai dai la cuptor, cu focul stins!!!, pentru 2 minute, cât să devină crocanți.

Servești imediat cu puțin praf magic de iubire. Dacă se răcesc, le poți savura și așa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata si unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Alcazare/Alcazale

Postat de diaconta

Alcazare/Alcazale

Mod de preparare bezea: Albusurile le-am batut foarte bine cu un praf de sare. Când a capatat o consistenta foarte buna am adaugat pe rând câte doua...

Citeste continuarea

Budinca de paine

Postat de Meea

Budinca de paine

        Feliile de paine le taiem cubulete micute.Amestecam ouale cu zaharul pana acesta s-a topit (sau in cazul meu ,pana va plictisiti ca doara sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2019, 09:27
Asa se intampla ! Si eu gasesc de sarbatori o gramada de ingrediente ramase de la evenimentele precedente , ca mereu iau sa-mi ajunga pentru un batalion!
la 24.04.2019, 15:41
la 24.04.2019, 16:31
la 24.04.2019, 20:24
la 02.05.2019, 11:36
Delicioase!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking