Ingrediente
- 3 pahare faina
- 1 si 1/2 pahar zahar
- 3 linguri cacao
- 1 pahar seminte de in
- 1 plic praf de copt
- 2 lingurite bicarbonat de sodiu
- un praf de sare
- 2 lingurite otet de mere
- 1/2 pahar ulei
- 1 pahar apa minerala
- 1 pahar must de struguri
- 100 gr ciocolata amaruie (de post)
Mod de preparare
Intr-un vas amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, sarea, praful de cacao si semintele de in.
Apoi adaugam ingredientele lichide: uleiul, apa minerala, mustul si otetul de mere.
Mixam totul foarte bine, cca 10 minute.
Preincalzim cuptorul la 175 grade,
Asezam in tava formele de silicon, apoi hartiutele de briose.
Umplem fiecare forma (cam 3/4 din capacitate), presaram ciocolata taiata bucatele si dam tava la copt pana se umfla briosele si trec testul scobitorii.
Lasam la racit si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|