Desert budinca Duo cu biscuiti si frisca

Postat de CameliaComan in Dulciuri
1 Iul 2017 | 5428 vizualizari
Desert budinca Duo cu biscuiti si frisca

Un desert simplu de facut, foarte delicios si racoros!   

Ingrediente

  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 4 linguri de zahar
  • 1 pachet mic de biscuiti Oreo
  • 1 litru de lapte
  • frisca pentru decor

Mod de preparare

Intr-un bol adanc, punem praful de budinca, 2 linguri de zahar si 4 linguri de lapte din cei 500 de ml de care avem nevoie. Cu un tel amestecam aceste ingrediente.  Restul de lapte se pune la fiert. Cand laptele fierbe, il luam de pe foc si il adaugam peste amestecul format din praful de budinca, zaharul si laptele. Amestecam cu un tel. Adaugam compozitia in oala in care am fiert laptele si o mai lasam pentru 1 minut. Amestecam usor pana compozitia se leaga. Turnam budinca in pahare, cupe sau diferite forme. Eu am turnat budinca in doua cupe mari. Presesam deasupra budincii biscuiti oreo rupti in bucatele mici. 

Budinca de ciocolata:

Intr-un bol adanc, punem praful de budinca, 2 linguri de zahar si 4 linguri de lapte din cei 500 de ml de care avem nevoie. Cu un tel amestecam aceste ingrediente.  Restul de lapte se pune la fiert. Cand laptele fierbe, il luam de pe foc si il adaugam peste amestecul format din praful de budinca, zaharul si laptele. Amestecam cu un tel. Adaugam compozitia in oala in care am fiert laptele si o mai lasam pentru 1 minut. Amestecam usor pana compozitia se leaga. Turnam budinca peste budinca de vanilie.

Punem budinca la rece, inainte sa o servim, o decoram cu frisca si biscuiti Oreo. Mi-au iesit doua cupe mari si un paharel mic. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca Duo cu biscuiti si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Biscuiti cu miere

Postat de CameliaComan

Biscuiti cu miere

Intr-un bol punem untul usor topit si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, 1-2 lingurite de miere, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand...

Citeste continuarea

Desert biscuiti cu fulgi de ovaz

Postat de katty

Desert biscuiti cu fulgi de ovaz

Punem untul cu zaharul la foc intr-o craticioara. Amestecam continuu pana obtinem consistenta unei paste groase. Dam jos de pe foc, incorporam faina, sarea, esenta de vanilie si coaja de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.07.2017, 16:35
prima servita
la 01.07.2017, 16:36
Cu mare drag!
la 01.07.2017, 16:59
buna buna
la 01.07.2017, 16:59
Hi,ce motate!
la 01.07.2017, 17:04
Nu refuzam!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking