Desert chec combinat

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
1 Iul 2016 | 10899 vizualizari
Desert chec combinat

Adica am combinat dulceata de fragi si gem de caise, de foame gemi cand esti la dieta.....

Ingrediente

  • Compozitia 1
  • 10 oua
  • 400 g faina
  • 320 g zahar
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri gem de caise+ 3 linguri cacao
  • Compozitia 2
  • 200 g albusuri
  • 100 g zahar
  • 80 g dulceata fragi
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Mai intai tapetam 2 tavi de cozonac cu hartie de copt, sa le avem pregatite cand compozitia este gata. Separam galbenusurile de albus. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare. Galbenusurile cu zaharul vanilat si uleiul le mixam, apoi le incorporam in albusuri, cu miscari lente. Cernem faina si praful de copt si incorporam usor sa nu obtinem cocoloase. Compozitia obtinuta o impartim in cele doua tavi. Cacaua o amestecam cu gemul de caise si apoi o punem in cele doua tavi, pe mijlocul.

Apoi ne apucam de compozita 2, albusurile cu un praf de sare le mixam bine, adaugam zaharul si continuam sa mixam pana obtinem o bezea tare, apoi adaugam dulceata de fragi, omogenizam, iar la final incorporam faina si praful de copt cernute. Compozitia 2 o punem peste compozitia 1 din tavi, impartita in mod egal. Dam tavile in cuptorul preincalzit si sunt gata cand trec testul scobitorii. Scoatem tavile din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec combinat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert pasca cu branza dulce

Postat de privatelaura

Desert pasca cu branza dulce

Este preferabil ca inainte de a va apuca de treaba, sa pastrati ingredientele 1-2 ore la temperatura camerei. Făina se cerne într-un castron mai mare. Se adaugă un praf de...

Citeste continuarea

Desert bomboane de ciocolata neagra cu visine si migdale

Postat de GABRIELAGH

Desert bomboane de ciocolata neagra cu visine si migdale

   Incepem cu untul de cacao pe care il maruntim si il punem sa se topeasca la bain-marie intr-un vas de sticla. Acelasi lucru facem si cu uleiul de cocos.   In timp ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.07.2016, 15:15
bunnnn
la 01.07.2016, 15:18
Imi placeeeeee!!!!
la 01.07.2016, 15:23
delicios!
la 01.07.2016, 15:43
Ma bag la 2-3 felii!
la 01.07.2016, 16:05
bun bun

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking