Ingrediente
- 1 cana lapte de migdale(eu am folosit o cana de 250ml)
- 1/2 cana de ulei
- 1 cana zahar brun
- 2 cani faina
- 2 linguri cacao
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita esenta de rom
- 1 cana nuca tocata
Mod de preparare
Amestecam intr-un bol laptele, uleiul si zaharul. Amestecam bine cu un tel pana cand zaharul se topeste.
Adaugam faina, cacaua si praful de copt si amestecam bine sa nu ramana cocoloase.
La final adaugam esenta de rom si nucile si amestecam cu o lingura.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si rasturnam compozitia.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C (foc mediu) si coacem aprox. 40-50 min.
Verificati cu o scobitoare daca checul este gata.
Va doresc Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cacao si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|