Ingrediente
- 100 g zahar
- 1 praf de sare
- esenta de rom
- 100 ml apa minerala
- 100 ml ulei
- 30 g cacao
- 150 g faina
- 5 g praf de copt
- 50 g miez de nuca
- 50 g alune de padure
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Intr-un castron se pun zaharul, sarea, esenta de rom, apa minerala, uleiul, cacaua, faina si praful de copt si se mixeaza. Se incorporeaza miezul de nuca si alunele de padure.
Intr-o tava se aseaza forme din carton pentru mini-checuri si se umplu, lasand si loc pentru ca acestea sa creasca.
Se introduce tava la cuptor pana cand mini-checurile trec de testul scobitorii.
Optional, mini-checurile se pot unge cu dulceata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini-checuri umede cu cacao, nuci si alune de padure (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|