Desert chec din albusuri cu caise si merisoare

Postat de eumimi in Prajituri
6 Dec 2017 | 2225 vizualizari
Desert chec din albusuri cu caise si merisoare

Delicios, facut cu caise din compot si albusri uitate prin frigider :)

Ingrediente

  • 1 cana de albusri
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • esenta de vanilie
  • 4-5 caise din compot
  • 50 g merisoare
  • zahar pudra

Mod de preparare

Mixam albusurile spuma impreuna cu zaharul pana cand devin o spuma ferma. Adaugam treptat faina si incorporam cu o paleta sau cu o lingura de lemn. Adaugam la final esenta, merisoarele  si caisele tocate marunt.

Punem compozitia in 2 tavi pentru chec tapetate cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, timp de 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

La final pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec din albusuri cu caise si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu mere si crema de branza cu aroma de vanilie

Postat de oanapl

Desert prajitura cu mere si crema de branza cu aroma de vanilie

Pregătești, mai întâi, merele. Le cureți de coajă și semințe și le tai în cubulețe mari. Adaugi zahărul peste ele și le amesteci bine, apoi le pui pe foc...

Citeste continuarea

Tarta de portocale cu sirop de cocos

Postat de xana

Tarta de portocale cu sirop de cocos

Ouale se bat impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devin pufoase. Adaugam apoi iaurtul, coaja de portocala, sucul de portocala si uleiul si omogenizam. Urmeaza faina, amidonul si praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2017, 12:04
Ce bine arată!
la 06.12.2017, 12:06
Merci!
la 06.12.2017, 12:42
la 06.12.2017, 13:02
Bun chec!
la 06.12.2017, 13:05

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking