la 27.04.2017, 22:44 Mulțumesc pentru apreciere, Lau!
la 28.04.2017, 09:50 Minunat!
la 28.04.2017, 11:49 Mulțumesc, CRIS!
la 28.04.2017, 18:13 Bun
la 28.04.2017, 19:08 Mulțumesc, Daniela! Chiar merge o cafea pe lângă o felie de chec!
la 28.04.2017, 22:46
la 29.04.2017, 07:03 Foarte bun (mai ales fără adaosuri gen praf de copt sau bicarbonat)! 🌷🍞
la 29.04.2017, 08:05 Da, nu este nevoie nici de praf de copt, nici de bicarbonat. Am făcut sute de checuri și stiu ce spun. Doar să se respecte rețeta!
la 03.05.2017, 07:57 Ce-mi place cum arata....
la 03.05.2017, 08:07 Mulțumesc, leoaico! (și eu sunt leoaică)!
la 08.05.2017, 23:38 Arată perfect! Și mai apreciez faptul că deși au apărut atât de multe ustensile performante pentru ușurarea muncii în bucătărie, nu ai renunțat la tel...nici mama mea nu a renunțat...spune că pandispanul are alt gust și altă textură...ca din vremuri demult apuse!