Desert chec pufos acoperit cu visine

Postat de andra001 in Prajituri
1 Apr 2017 | 1988 vizualizari
Desert chec pufos acoperit cu visine

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 200 g vișine fără sâmburi
  • 150 gr zahăr
  • 125 ml lapte
  • 100 g unt
  • o esență de vanilie
  • un praf de sare
  • o linguriță praf de copt

Mod de preparare

Cu un tel, se vor amesteca untul și zahărul, pentru o omogenizare foarte bună. Aceste două ingrediente trebuie să fie la temperatura camerei. Se vor adăuga lingurița cu sare și esența de vanilie. Făina amestecată cu praful de copt se vor adăuga în ploaie. Se va adăuga treptat și din lapte (laptele - la temperatura camerei). Făina și laptele se vor adăuga alternativ. După incorporarea completă a tuturor ingredientelor, compoziția se va turna într-o tavă tapetată cu ulei și făină. Se va scutura tava pentru a nivela uniform compoziția. Vișinele se vor așeza deasupra compoziției.
Pentru 50-60 minute, se va lăsa tava în cuptor. Testul cu scobitoarea va fi util spre final. Se poate decora cu glazură de ciocolată sau după preferință.



Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec pufos acoperit cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cheesecake cu jeleu de piersici

Postat de rocsi_1612

Cheesecake cu jeleu de piersici

Crusta: Biscuitii ii maruntim in robot. Topim untul, il amestecam cu biscuitii si zaharul. Tapetam cu folie alimentara o tava cu diametrul de 26 cm si detasabila. Punem crusta, apasam bine...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu mere

Postat de oanapl

Desert prajitura cu mere

Mixezi untul la temperatura camerei, cu un praf de sare, cu zahărul măcinat și zahărul vanilat. Adaugi ouăle pe rând și mixezi bine după fiecare. Adaugi zeama de lămâie și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2017, 01:00
la 03.04.2017, 18:40
Imi plac mult checurile!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking